D&JD Company 1
D&JD (Daniëlle & Juliane Dans) Company is de naam van de semi-professionele dansgroep van Balletstudio Daniëlle voor goed getrainde en zeer gemotiveerde dansers vanaf 17 jaar. Artistiek leidsters en coaches Juliane Swillus en Daniëlle Tunnissen hebben de groep samen in 2015 opgericht.

De groep maakt deel uit van het programma talentontwikkeling binnen Balletstudio Daniëlle, bedoeld voor  dansers die op het hoogst haalbare niveau willen trainen en dansen, kortom hun talent willen blijven ontwikkelen. De D&JD Company’s treden regelmatig op. Zo laten we het publiek kennis maken met nieuwe dansmakers uit het professionele dansvak . Maar ook de danstalenten van de D&JD Company’s, hun artistieke talenten laten ontwikkelen en stimuleren door ze kennis te laten maken met dansmakers uit het professionele vak. Komend seizoen staat er weer een D&JD Podium voor jong danstalent op het programma. Dit zal in de maand juni plaats vinden in het LUX theater Nijmegen.

Wij zijn altijd op zoek naar NIEUW danstalent! Ben jij iemand die niets liever doet dan heel veel dansen en wil je je blijven ontwikkelen op hoog dansniveau?!  Kom dan dansen bij één van de D&JD Company’s. Dans je bij de Company dan volg je minimaal 3 à 4 lessen per week waaronder de technieklessen klassiek en modern.

december 6 @ 18:15
18:15 — 19:15 (1h)

Daniëlle Tunnissen

Vraag stellen

Vind je dit leuk? Deel het op social media!