Sandra di Giovanni
Musical docent

Op jonge leeftijd wist ik al dat ik wilde dansen. Altijd ging ik met mijn zus mee als zij balletles had. Toen ik vier was volgde ik mijn eerste lessen en ben ik nooit meer gestopt. Inmiddels ben ik afgestudeerd als uitvoerend theaterdanseres aan de Hogeschool van de Kunsten Arnhem (huidige ArtEZ). Daarnaast heb ik een specialisatie in klassieke dans en jazzdans gedaan op het I.A.L.S. in Rome na het winnen van een talentenbeurs via het Hey Konijn Fonds.

Het is ook mogelijk om musicallessen te volgen bij Balletstudio Daniëlle. Hierbij wordt er wekelijks gerepeteerd om je op het gebied van zang, dans en spel te ontwikkelen en om je voor te bereiden voor optredens. Dat is leuk, leerzaam en inspirerend!

De lessen worden gegeven door Sandra Di Giovannie, zij is een ervaren danseres en zal het hoogst haalbare niveau in de lessen garanderen.

Lessen

Musical

Zingen. Of toch liever dansen? Toneelspelen is misschien ook wel leuk? Voor de één een droom, voor de ander een uitdaging. Voor de één een noodzaak, voor de ander een leuke hobby. De musicallessen van Balletstudio Daniëlle zijn dan zeker iets voor jou! In onze lessen leer je (nog beter) zingen, dansen en acteren.

Meer weten