Dansseizoen 2021 2022
Interne Vooropleiding Dans bij Balletstudio Daniëlle
Ook dit dansseizoen 2021/2022 gaan we verder met de samenwerking met het Liesbeth Wiertz Dans Instituut (LWDI). Deze vooropleiding dans, vakopleiding docent klassieke dans o.l.v. Liesbeth Wiertz en Paul Valk, biedt training voor jonge dansers en dansdocenten. Heb je een tussenjaar en wil je graag auditie doen bij een HBO dansvakopleiding of geïnteresseerd in een goede vooropleiding? Na toelatingsauditie, motivatiegesprek en medische keuring kun je je inschrijven voor seizoen 2021-2022. Deze opleiding is voor leerlingen vanaf 10 jaar t/m 20 jaar. Samen met jou gaan we kijken naar een passend traject in samenwerking met het basisonderwijs en middelbaar onderwijs in Nijmegen.
Studenten van Liesbeth Wiertz kenmerken zich door uitstekende technische, artistieke en muzikale vaardigheden gecombineerd met een groot doorzettingsvermogen. 
Voor meer informatie over deze opleiding ga naar www.lwdi.nl

Dansteam Balletstudio Daniëlle 2021/2022

Het dansteam bestaat uit enthousiaste, vakbekwame dansdocenten.

Daniëlle Tunnissen: Kleuterdans/kinderdans/klassiek/spitzen/D&JD/bodydance

Juliane Groenen-Swillus: D&JD/modern gevorderd

Sandra Di Giovanni: Musical Kids en Teens

Aymeric Aude (danser Introdans) : Klassiek gevorderd en spitzen

Kiki van Megen: Kleuterdans/ Klassiek / modern / streetdance-jazz en bodydance

Het COVID-19 protocol
Wij hanteren nog het COVID-19 protocol, zolang dit nodig is. We moeten met z’n allen verstandig blijven, alleen dan kunnen we lekker blijven dansen en sporten. Denk niet alleen aan jezelf maar ook aan een ander. 

Aanmelden en afmelden

Voor ieder seizoen dient u opnieuw aan te melden en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring van Balletstudio Daniëlle. Bij afmelding ontvangen wij ook heel graag een bericht.

Graag ontvangen wij de inschrijving zo spoedig mogelijk, zodat wij de groepen goed kunnen indelen en nieuwe mensen een proefles kunnen aanbieden. Liefst vóór 30 augustus 2021

Wij willen u graag goed informeren. Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij dit graag.

Wij hebben vakantie van maandag 19 juli t/m zondag 5 september. Het kan zijn dat u hierdoor wat langer moet wachten op een reactie per mail.

Bijdeze wensen wij iedereen een hele mooie, fijne, zonnige en ontspannen zomer toe en tot dans in september!

Met vriendelijke groet en tot dans!

Team Balletstudio Daniëlle

juli 1 @ 00:00
00:00 — 01:30 (1h 30′)

Daniëlle Tunnissen

Meer informatie

Vind je dit leuk? Deel het op social media!