Studio

De Geschiedenis & achtergrond 2001

Balletstudio Daniëlle staat sinds 2001 onder leiding van Daniëlle Tunnissen. Na haar opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem, Uitvoerend Theater Dans, is ze snel aan de slag gegaan als danseres/dansdocent.

De Balletstudio is inmiddels gegroeid tot een klassiek/moderne dansstudio wat staat voor dansplezier, kwaliteit, professionaliteit en discipline. Voor beginners en gevorderden, voor kleuters, jeugd en volwassenen. Balletstudio Daniëlle is een dansstudio voor dansliefhebbers, door dansliefhebbers.

Vanaf 2006 zit de Balletstudio in het prachtige monumentale pand de Krayenhoff Kazerne op het Limos terrein te Nijmegen. De ruimte bestaat uit een ruime kleedkamer met douchegelegenheid, danszaal met professionele dansvloer, spiegels en geluidsinstallatie en een ontvangstruimte waar u, onder het genot van een kop koffie/thee de lessen kunt volgen.

KLEEDKAMER

Zaal huren

Het ook mogelijk om de dansstudio te huren. De ruimte is zeer geschikt voor dans, yoga, danstherapie lessen en aanverwante activiteiten. De ontvangstruimte van de studio is geschikt voor besprekingen en vergaderingen.

  • Gratis parkeren in de ondergrondse parkeergarage aan de voorzijde van de Kazerne
  • Flexibele huurmogelijkheden
  • Centraal in Nijmegen Oost
  • Goede bereikbaarheid
  • Veel daglicht

Voor meer informatie over verhuur kunt u het contactformulier invullen en nodigen wij u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze mooie inspirerende ruimte.