Balletstudio Daniëlle

Dans docenten

Balletstudio Daniëlle heeft ervaren docenten die gespecialiseerd zijn in verschillende dansstijlen.

Daniëlle Tunnissen
Kleuterdans, Kinderdans, Klassiek, Spitzenles, DJD, Modern, Combi-les en Bodydance

Meer

Juliana Swillus
Modern, Jazz, Pilates & DJD

Meer

Marianne de Bil
Flamenco

Meer

Sandra di Giovanni
Musical docent

Meer

natalie lewin

Natalie Lewin
Kadans beweegt

Bewegen is belangrijk voor ieders gezondheid. Dat geldt misschien nog wel extra voor mensen met een chronische bewegingsbeperking. Dansen is dan misschien niet de eerste bewegingsvorm waar je aan denkt. Maar dansen is niet alleen leuk om te doen, het is bovendien een vorm van bewegen die heel goed werkt.

Mensen met een bewegingsbeperking door Parkinson, reuma of MS hebben vaak last van vermoeidheid, krachtverlies, stijfheid en pijn. Allemaal zaken die je kunnen beperken in je dagelijkse bezigheden.

Dans kan bovenstaande problemen positief beïnvloeden. Tijdens de lessen wordt actief gewerkt aan balans, flexibiliteit, kracht, coördinatie en houding.

Tijdens de lessen wordt iedereen uitgenodigd om te bewegen binnen de eigen mogelijkheden. Dit verbetert het lichaamsbewustzijn en het vergroot het vertrouwen in het eigen lichaam. Veel mensen zeggen zich na de les beter te voelen en minder pijn te ervaren.

De lessen duren een uur en zijn voor iedereen te volgen, ook voor mensen die niet, of niet zo lang kunnen staan of lopen. Ervaring met dans is niet nodig

Benieuwd naar wat dans voor u kan betekenen? Neem contact op en kom een maand gratis mee dansen.

www.kadansbeweegt.nl

 

Meer

Kiki van Megen

Klassiek, Moderne dans en Bodydance

De ontwikkeling van de creativiteit: inleving in de dans terugzien in de leerling, dat maakt Kiki een enthousiaste docent. Kwalitatieve lessen zijn voor haar van belang. Kiki luistert naar de behoefte van de leerling en neemt deze serieus. Verdieping binnen de moderne en klassieke dans zijn voor haar essentieel, voordat Kiki haar kennis en enthousiasme overbrengt naar de leerling. In haar afstudeerjaar is ze afgereisd naar het verre Ecuador, om meer te leren over bewegingen laag over de vloer. Ze is geïnspireerd geraakt door David Zambrano en zijn technieken: Flying Low en Passing Through. Kiki’s doel is om als danser en docent te blijven leren en inspireren.