Juliane Groenen-Swillus
Modern, Modern/Jazz, D&JD Company

Juliane Swillus is in 2009 afgestudeerd aan de ArtEZ Dansacademie in Arnhem voor de vakken modern, jazz, klassiek ballet en ADV. Sindsdien geeft Juliane les in het amateur veld en heeft ze zich de afgelopen jaren vooral verdiept in het geven van moderne- en jazzlessen.

Juliane volgt regelmatig workshops in het binnen- en buitenland om zich verder te verdiepen en om inspiratie op te doen. Hieronder vallen workshops in Londen, Frankrijk, New York, Chicago en Duitsland. Daarnaast geeft zij les op een middelbare school en verzorgt Juliane dansprojecten voor het middelbaar onderwijs met onder andere Jeugd danstheater Scapino. Ook is Juliane bezig met een Pilates opleiding en volgt zij naast het geven van danslessen een studie voor interieurdesign. Sinds september 2009 verzorgt Juliane de Streetdance en Modernlessen op de woensdagavond bij Balletstudio Daniëlle.

Lessen

Modern

Moderne dans is een dansstijl die zich in de 20ste eeuw ontwikkelde. Dit is een vorm van hedendaagse dans. Hierbij wordt gelet op dynamiek, bewegen door de ruimte en muzikaliteit. Verschillende soorten muziek dienen als inspiratie en ondersteuning van deze dansvorm.

Meer weten